Szarvasgerinc sütve recept

" data-layout="" data-size="">Megosztás
Idő
Elkészítési idő: kb. 1,5 óra
Nehézség
Közepes
Adag
4 adag
Ár
Magas
Kategória
Főétel
Szarvasgerinc sütve

Hozzávalók

Elkészítés

Leírás

A szarvasgerinc egy különleges és ízletes vadhús, amelyet sütve nagyon finom és szaftos lehet. Ez a fogás tökéletes választás lehet ünnepi alkalmakra vagy különleges vacsorákhoz. A szarvasgerinc előkészítésekor fontos a megfelelő fűszerezés és a sütési idő pontos betartása, hogy a hús tökéletesen készüljön el. A sütés során a szarvasgerincet alaposan átsütik, hogy a hús belül is puha és ízletes maradjon. Ezután szeletekre vágják és tálalják, gyakran kísérve valamilyen szósszal vagy körettel.

A kategória ajánlatai

További ajánlatok